Инфо


Почитувани корисници,

Претпријатието ДАКАЛИФТ ГРУП во својата дејност монтира, сервисира и ремонтира сите видови на лифтови ( Стамбени згради, Производни хали, Болници, Хотели и.т.н.)

Претпријатието е Генерален Застапник за фабрика за лифтови ДАВИД ПАЈИЌ - ДАКА од БЕЛГРАД СЦГ, како ексклузивно право за монтажа и сервис и ремонт за хидраулични лифтови од Фабриката КЛЕМАН Р ГРЦИЈА.

Основачи на фирмата:

Илиевски Стоилко

Илиевски Дејан


Коментари и нарачки


 
E-mail:
Порака:
Прати


 
Изградено со EasyWEB™ - Copyrights 2002 MTnet